הקשר הישיר בין אכילת תמרים ללידה טבעית

מחקר שנערך ב-2011 באוניברסיטה ירדנית, ואף פורסם בכתב העת היוקרתי עד מאוד Obstetrics and Gynecology, מצא שלמסורת של הנשים הבדואיות יש תימוכין מדעיים חזקים. תמרים מכילים פוליפנולים, המסייעים לרחם להתכווץ ולנקות את כלי הדם, זאת כדי להבטיח זרימה אופטימלית של דם לרחם. בנוסף, התמרים מונעים אנמיה, ומבטיחים שיהיה לך כוח ללחוץ בשעת הלידה.

בין היתר הוכיחו החוקרים כי נשים שאכלו לפחות שישה תמרים ביום בחודש התשיעי להריון נזקקו לפחות זירוזים כימיים (28% לעומת 47% אצל נשים שלא הקפידו על צריכת תמרים קבועה), ילדו לידות ספונטניות (ללא ואקום, מלקחיים או ניתוח) – 96% לעומת 79% ואף השיגו פתיחה של צוואר הרחם בזמן קצר יותר!

 

בחודש תשיעי? זה הזמן להתחיל לצורך לפחות 3 תמרים ביום, שיטה בדוקה ומוכחת!